Hur du håller i ett grymt Halloween Party utomhus!

Hur du håller i ett grymt Halloween Party utomhus!

I de flesta delar av vårt avlånga land, väntas barn samlas ihop för att lura eller tigga godis, och Halloween Partyn brukar oftast ske inomhus.

Har man dock tur kan man lika gärna ha en halloween party utomhus.
Om du planerar en Halloween sammankomst hemma i år, är det dags att börja planera och samla ihop det som du kan tänkas erbjuda.

För att hjälpa dig att komma igång – och förhoppningsvis ge dig lite inspiration – följer några beprövade och grymma tips för hur man som värd för en fest kan ha en utomhus Halloween-fest.

Det grundläggande

Det finns några grundläggande punkter som bör vara standard för alla sammankomster som äger rum på hösten, så det är bäst för oss att börja med utomhus grunderna och Halloween dekoration för att se till att din bakgård är klar när gästerna anländer.

Håll i en kostym tävling med priser.

En kostym tävlingen är nästan ett måste för en Halloween-fest, få din kostym från party24.se, både för barn eller vuxna. Billiga priser öka det roliga med leken, och om du låter dina gäster veta i förväg att det kommer att bli en tävling, kan du verkligen njuta av några kommer att glida in på festen fullt utklädda som därmed bidrar till en ökad stäming på festen.

Håll värmen bland dina gäster

Höst kvällar kan vara lite kyliga både vid stranden och mot inlandet, så att vara lite flexibel är aldrig fel och ser till att dina gäster trivs.

Uteplatsvärmare är en snabb och effektiv lösning som du kan köpa och använda samma dag om du har ont om tid innan din fest.

Om du har tid och är lite mer ambitiös än andra kanske du vill överväga att installera en ”uteplats eldstad” eller en enkel eldstad.

Se till att dina gäster är torra

Med tanke på att det är Sverige vi pratar om kan det vara bra att alltid vara redo för inkommande regn eller mindre regnskurar. Här gäller det att fokusera på att hålla dina gäster torra.

Därför är det alltid bäst att vara förberedd för dåligt väder så att du kan hålla dina gäster bekväma och slippa att folk blir helt blöta.

Den första och viktigaste delen av detta är att se till att du har en täckt utomhus området för din fest med presenning eller liknande, alternativet ett party-tält.

En täckt uteplats är perfekt, och är oftast bra om du behöver en snabb lösning!

Välj ett party tema.

Halloween är ett party tema i sig, men du kan vara ännu mer specifik så att det blir ännu roligare. Till exempel så kan du göra festen till ett zombie party eller ett fantastisk 80-tals party där gästerna är välkomna att klä sig som deras favorit karaktär från en 80-tals film. Plocka ett tema som kommer att hjälpa till att effektivisera din förberedelse för festen och val av dekoration, så att det faktiskt gör det lättare för dig att planera din fest.

Med dessa tips kan du skapa en fest som dina vänner sent kommer att glömma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *